Pompoensoufflé (Smaakmakend)

500 gram pompoen in blokjes | 3 eieren | 3 theelepels kerrie | 125 gram geraspte kaas
boter voor invetten | eventueel 200 gram in roomboter gebakken kastanjechampignons (snel en heet bakken)

Pompoenblokjes in weinig water 15 minuten gaar koken (of in de oven garen). Oven voorverwarmen op 200 graden. Pompoen afgieten, pureren. Eieren scheiden, eigelen met kerrie en geraspte kaas door de pompoen mengen (en eventueel de plakjes gebakken champignons). Eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door de pompoen scheppen. Hoge ovenschaal invetten en pompoenmengsel in schaal scheppen (schaal maximaal 2/3 vullen). 25 minuten in de oven en direct serveren. Lekker met groene salade en rijst of gebakken aardappelen.

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws