Raapstelensalade met avocado en peterseliedressing

(AllerHande)
2 bosjes raapstelen
1 limoen
1 rijpe avocado
250 gram kleine tomaatjes
30 gram peterselie
1 teentje knoflook
5 eetlepels olijfolie
zout en peper

Worteltjes van raapstelen snijden. Raapstelen wassen en droog slaan. Limoen uitpersen. Avocado schillen, halveren en pit verwijderen. Avocado in blokjes snijden. Direct besprenkelen met 1 eetlepel limoensap.
Tomaatjes wassen en halveren. Peterselie grof knippen. Knoflook pellen.
In keukenmachine of met de staafmixer de peterselie, knoflook, olie, rest van limoensap, zout en peper tot een dikke dressing pureren.
Raapstelen iets fijn snijden. Raapstelen, avocado en tomaatjes door elkaar scheppen. Dressing erover sprenkelen.

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws