Raapstelen met pasta

(odin)
Farfalle of andere pasta voor 4 personen
2 bosjes raapstelen
2 dl crème fraiche
2 uien
2 tenen knoflook, geperst
2 theelepels gedroogde basilicum of 2 eetlepels pesto van basilicum
olijfolie, peper en zout

Pasta beetgaar koken.
Worteltjes van raapstelen snijden, raapstelen wassen en klein snijden en met aanhangend water in een pan op laag vuur enkele minuten laten slinken.
Ui in dunne ringen snijden en met de knoflook fruiten in wat olie.
Raapstelen toevoegen en crème fraiche er door roeren. Op smaak brengen met peper, zout, basilicum of pesto.
Pasta afgieten en een eetlepel olijfolie er door scheppen (tegen het plakken) en direct serveren met de raapstelensaus erover heen. Variatie extra lekker: door de raapstelensaus kunt u vlak voor het serveren een aantal eetlepels zachte geitenkaas of kwark roeren.

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws