Quiche met snijbiet, wortelen en geitenkaas

(dewassendemaan.be)

Bladerdeeg
500 gram snijbiet
200 gram wortelen
250 gram harde geitenkaas
3 eieren
cashewnoten
olijfolie en peper

Bekleed springvorm met bladerdeeg en verwarm de oven voor op 210 graden.
Was de snijbiet en snij de stengels eraf. Snij de stengels in stukjes en stoof deze in wat olijfolie. Snij het bladgroen in repen en voeg deze na 10 minuten bij de stengels. Laat even stoven.
Stoom de jonge wortelen en snij ze in plakjes.
Klop de eieren los en voeg de in blokjes gesneden geitenkaas toe.
Kruid met veel peper.
Voeg de warmoes en wortelen toe. Vul de beklede springvorm met het mengsel. Garneer de taart met cashewnoten en bak hem op 210 graden gedurende ongeveer 20 minuten.

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws