18 februari 2017: Informatiebijeenkomst FarmFunding

FarmFunding?
Ongeveer 6 jaar geleden zijn Jacob en Linda begonnen met het opfokken van 2 Jersey stierkalfjes en vandaag de dag hebben ze zo’n 70 Jerseystiertjes (die anders na hun geboorte geeuthanaseerd worden, omdat niemand anders ze wil hebben). Op inmiddels 40 hectare natuurgrond op landgoederen Vollenhoven, Beerschoten en Houdringen in de Bilt laten Jacob en Linda deze dieren grazen en zo natuurlijk mogelijk groot worden, met zoogkoeien, hoorns en kruiden. Ze leveren inmiddels aan 7 biologische winkels en online aan particulieren het vlees van deze dieren.

Jacob en Linda krijgen nu de kans om een pachtboerderij met grond, winkel en stallen over te nemen in Maartensdijk, op Landgoed Eyckenstein. Dit is de kans waarop zij al jaren hoopten, waarmee ze in een klap ons bedrijf kunnen professionaliseren en uitbreiden. Maar daar is geld voor nodig.

De overname gaan we behalve met de bank, financieel realiseren samen met onze relaties en klanten, die we vragen om ons een lening te verstrekken, onder de noemer Farm Funding. Dit zijn onderhandse leningen, tegen zelf een gekozen looptijd (vanaf 5 jaar) en een rentevergoeding in geld of in natura (0, 1 of 2%). Deze bijeenkomst organiseren we voor mensen die overwegen om ons zo’n lening te verstrekken.

De bijeenkomst:
Tijdens de bijeenkomst zijn we te gast in de oranjerie bij de tuin van Luuk Schouten. Wij zullen wij onszelf introduceren en de plannen die wij hebben op de boerderij op Landgoed Eyckenstein. Daarbij vertonen wij de mini-docu “Een Waardig Jersey Stierenleven” (door Onno Gerritse) over onze werkwijze en de FarmFunding. Daarna kunt u ons alle vragen stellen die u heeft en praten we met elkaar na.
Aanmelden graag via linda@jerseyvleesbestellen.nl

Programma
15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur Welkom, Luuk Schouten Tuinderij Eyckenstein
15.35 uur Introductie landgoed Eyckenstein door Otto van Boetzelaer
15.45 uur Introductie Natuurzuiver Jersey Vlees door Jacob Beeker
16.00 uur Documentaire “Een Waardig Jersey Stierenleven”
16.15 uur Vragen, napraten en borrel
17.00 uur Afronding

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws