Zelfoogst op Tuinderij Eyckenstein in 2018

Zelf een seizoen lang je eigen groente oogsten die op een eerlijke en biologische manier is geteeld? In 2018 kan dat op Tuinderij Eyckenstein!

Maximaal 15 ‘deelnemers’ kunnen in 2018 een oogstaandeel voor €300,- kopen. Hiermee mag je als deelnemer het hele oogstseizoen, ongeveer 30 weken per jaar, 1 x per week je eigen groenten komen oogsten op Tuinderij Eyckenstein. Elke week kan je 5 verschillende soorten groente oogsten, waar je met 2 à 3 personen van kunt eten.

Het is ook mogelijk samen met anderen één oogstaandeel te nemen. De tuinders Luuk en Jasper geven wekelijks aan wat er die week kan worden geoogst. Je eet dus door je zelf geoogste groente van het seizoen. Wij zorgen voor mooie en lekkere groente. In principe betaal je aan het begin van het jaar jouw bijdrage aan de tuinderij, zodat wij plantgoed en zaden kunnen kopen.

Meer informatie? Klik op verkoop.

 

Comments are closed.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws