Contact

Locatie

Bezoekadres van de Tuinderij is: Dorpsweg 264 Achter, 3738 CN Maartensdijk
Vanaf Maartensdijk 100 m na het huis nr. 264, rechts een breed bospad tussen de bomen, met borden ‘Tuinderij Eyckenstein’ aan de weg, schuin tegenover landhuis Eyckenstein. Op het pad rechts aanhouden.

Bereikbaarheid en parkeren

Bij de tuin is beperkte mogelijkheid tot parkeren. U kunt de tuin het makkelijkst per fiets bereiken. Indien u gebruik maakt van restaurant de Mauritshoeve kunt u daar eventueel uw auto parkeren (de afstand tot de tuin is ongeveer 300 meter). U kunt ook parkeren langs de Gezichtslaan (schuin tegenover de Mauritshoeve).
De bus stopt bijna voor de tuin. Bus 58, halte Rustenhove.

 

Tuinder:

Luuk Schouten

tel: 06 44545537
email: contact@landgoedgroenten.nl

Coordinaten voor routeplanning en navigatie systemen:
52° 9’33.76″N en 5°11’45.98″E

 

Vrienden

U kunt de tuin financieel steunen door jaarlijks minimaal 30 euro te doneren. U bent dan een kleine vriend, wij noemen u een bietje. Bietjes zijn één van onze favoriete groenten omdat zij zo zoet en lekker zijn.

U kunt ook een grote vriend worden, een pompoen! Pompoenen zijn prachtig van kleur en vorm, erg lekker en zijn er in vele soorten. Om een pompoen te kunnen worden, moet u met minimaal 50 euro de tuin ondersteunen.

Bedrijven en organisaties die onze biologische Tuinderij willen ondersteunen, vragen wij contact op te nemen met Luuk Schouten.

Klik hier om vriend te word
 

Groepsbezoek/rondleiding
De tuin is op afspraak met een groep te bezoeken. U krijgt een ontvangst in de oranjerie (met koffie, thee en iets lekker), een rondleiding over de tuin en de historische kassen. Luuk Schouten zal u vertellen over de historie van de tuin, het landgoed en natuurlijk de groenten en teeltwijze.
In overleg kan de rondleiding aan uw wensen worden aangepast. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws