De kassen

Op de moestuin is de afgelopen jaren veel gerestaureerd: de muur, de toegangspoort en de oranjerie.  In 2015 is de parel op de kroon gerealiseerd; zowel de druivenkas als de orchideeënkas zijn gerestaureerd!

Door bijdragen van de Provincie Utrecht, Prins Bernard Cultuurfonds, KF Heinfonds, Rabobank Streekfonds, Gravin van Bylandt Stichting, De Pelgrimshoeve, Stichting Mens en zijn Natuur. biologische winkel De Korenmaat en vele kleine en grotere giften van klanten van Tuinderij Eyckenstein is de restauratie mogelijk gemaakt.

 

Herstel platte bak

Op de tuinderij staat nog een oude platte bak. Deze platte bak is een aantal jaren geleden al voor een deel opgeknapt. Nu willen we nog het ontbrekende deel herstellen; 4 van de 6 grote glasplaten moeten nog hersteld worden. We willen onderzoeken of het mogelijk is deze glasplaten (met houten omlijsting waardoor ze heel zwaar zijn) op een rails te laten schuiven. U kunt bijdragen aan het herstel van deze glasplaten door een gift over te maken op banknummer NL91ABNA055.11.24.113 van Stichting Vrienden van Eyckenstein onder vermelding van ‘herstel platte bakken’.Uw gift is aftrekbaar want Stichting Vrienden van Eyckenstein heeft een ANBI status.

 

 

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws