Agenda 2019

 

Zaterdag 4 mei: Verkoop plantgoed en eerste oogst
Tuinderij Eyckenstein is open voor de verkoop van plantgoed: groente-plantjes en kruidenplantjes. Op Tuinderij Eyckenstein kunt u terecht voor sla-, prei-, andijvie-, aardbeien-, courgette- en pompoenplanten en nog meer.
Op de kraam verkopen we ook de eerste oogst: raapstelen, sla, paksoi, radijsjes, rucola e.d.
We zijn van 10.00 tot 16.00 uur open.

 

Zaterdag 11 mei:Open dag, start van de verkoop op de tuinderij

Op 11 mei hebben we eerste oogst van het land: asperges, sla, raapstelen, spinazie, verse (bos)knoflook, bosuitjes, rabarber e.d.. Op de eerste open dag verkopen we ook biologisch plantgoed: courgette, komkommer, pompoen, tomaten, sla e.d.

Natuurlijk hebben we koffie en thee, zelfgemaakte rabarbertaart en rabarberjam. Om 13.00 uur houdt tuinder Luuk Schouten een rondleiding door de moestuin.

Tijdstip: van 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Zaterdag 1 juni : Velt-ecotuindagen

Velt, Vereniging Ecologisch Leven en Tuinieren, organiseert op 1 juni de Velt-ecotuindagen. Bij Velt leer je hoe je op een ecologische manier lekkere groenten kweekt en daar lekkere gerechten van maakt.  De tuin is dan open voor iedereen, of je nu wel of geen lid bent van Velt. Meer informatie over Velt, zie www.velt.be

Tijdstip: van 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Zaterdag 15 juni: Lekker naar de BioTuinder

Tuinderij Eyckenstein en Agnes Kruiden organiseren samen een open dag. Half juni vinden wij dat de tuin op z’n mooist is,dus een goed moment voor een open dag! U kunt meedoen aan een rondleiding door de tuinderij, de rondleidingen starten om 12.00 en om 15.00 uur. Natuurlijk zijn er groenten en kruiden zijn te koop aan de kraam, we hebben koffie & thee met taart en zelfgemaakte rabarberjam.

Tijdstip: 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Zaterdag 14september: Pompoen open dag

De open dag in september staat – traditiegetrouw – in het teken van de Pompoen. Er is pompoensoep en er zijn verschillende soorten pompoenen te koop.

Tijdstip: 10.00 uur tot 16.00 uur

 

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes
Nieuws